KPSS yaklaşıyor.. 2024 sınav gözetmen ücretleri ne kadar oldu?

KPSS yaklaşıyor.. 2024 sınav gözetmen ücretleri ne kadar oldu?

KPSS yaklaşıyor.. 2024 sınav gözetmen ücretleri ne kadar oldu?

ÖSYM ve MEB'in uyguladığı sınavlarda görevlilere ücret verilmektedir. Gözetmen, salon başkanı, gözetmen yardımcısı, bina sınav sorumlusu gibi görevlerde yer alanların alacakları ücretler merak konusu oldu. Peki ÖSYM-MEB, 2024 sınav gözetmen ücretleri ne kadar? İşte o ücretler...

2024 yılında yapılması planlanan ÖSYM ve MEB sınavlarında görevlilerin alacakları ücretler merak konusu oldu. Sınav merkezlerinde yönetici, sınav sorumlusu, gözetmen, salon başkanı gibi görevlerde yer alanların öğretim görevlilerinin ne kadar ücret alacağı da sık sık araştırılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) tarafından yapılan sınavlarda binlerce öğretmen, gözetmen olarak görevlendiriliyor. Sınav görevli ücretleri ise memur maaşlarına göre değerlendirildiğinden 2024 yılında zamlandı

2024 MEB SINAV GÖREVLİ/GÖZETMEN ÜCRETLERİ NE KADAR?

2024 sınav görevi ücretleri yüzde 15'lik vergi dilimi baz alınarak değerlendirilmektedir. Vergi diliminize göre ödenecek tutar farklı olabilir. Aşağıdaki tutarlar MEB tarafından düzenlenecek sınavlarda ödenecek ücretler olduğu belirtiliyor.

Salon Başkanı: 1.057 TL

Gözetmen: 1.025 TL

Yedek Gözetmen: 769 TL

Bina Sınav Sorumlusu: 1.922 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 1.281 TL

Bina Yöneticisi (Okul Müdürü): 1.217 TL

Bina Yöneticisi Yardımcısı (Müdür Yrd): 1.089 TL

Yardımcı Engelli Gözetmen: 1.281 TL

E-Sınav Uygulama Sorumlusu: 961 TL

E-Sınav Salon Başkanı: 833 TL

E-Sınav Gözetmen: 769 TL

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.