Elektrik, Su, Doğalgaz, telefon fatura talimatlarınıza, 300 TL anında ödeme!

Elektrik, Su, Doğalgaz, telefon fatura talimatlarınıza, 300 TL anında ödeme!

Otomatik ödeme talimatı oluşturan müşterilerine 300 TL değerinde hediye fırsatı sunacağını duyuran banka, kampanyanın 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. İşte sizlerle otomatik fatura talimatı kampanyası ile ilgili detaylar...

Kuveyt Türk, resmi internet sitesi üzerinden Kuveyt Türk müşterilerine otomatik ödeme talimatı karşılığında, 300 TL ödeme yapacağını yayınlayarak, kamuoyuna duyurdu. ”Peki, Otomatik ödeme talimat ile ilgili kampanya koşulları neler? Kampanyadan yararlanmak için başvuru şartları neler? Otomatik ödeme talimatı kampanyasından nasıl katılım sağlanabilir?” tüm sorularınız cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Otomatik ödeme talimatıyla ilgili kampanya koşulları neler?

Kuveyt Türk Bankası tarafından banka müşterileri için özel olarak hazırlanan otomatik fatura ödeme talimatı dahilinde, ilk fatura ödeme talimatına 50 TL, ikinci talimatına 100 TL, üçüncü talimatına 150 TL olmak üzere, toplamda 300 TL anında ödeme fırsatı sunuyor.

Kuveyt Türk Mobil uygulaması kullanan ve aynı zamanda da Kuveyt Türk müşterisi olan her tüketici, söz konusu kampanya dahilinde yer alan avantajlardan yararlanabilir.

Kampanya şartları neler?

Otomatik ödeme talimatı oluşturan müşterilerine 300 TL değerinde hediye fırsatı sunacağını duyuran Kuveyt Türk’ün söz konusu kampanyası ile ilgili detaylar şu şekilde;

Otomatik fatura talimatı vererek kampanyaya katılmak isteyen Kuveyt Türk müşterileri, 19 Mart 2024’ten başlayan, 31 Aralık 2024’e kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanabilir.

Banka müşterilerin en az bir, en çok üç fatura için otomatik ödeme talimatı vermeleri ve bu talimatların otomatik olarak ödenmesi durumunda kampanya dahilinde yer alan ödemeler anında hesaba aktarılacaktır.

Otomatik fatura talimatı kampanyası toplam 20.000 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Faturalara talimatlarınızı, Kuveyt Türk Mobil ve İnternet Şube “üzerinden gerçekleştirerek, faturalarınız için “Otomatik Fatura Ödeme Talimatı” verebilirsiniz.

Banka tarafından sunulan bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyen kişiler, otomatik fatura talimatı ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, bankanın internet ve mobil şube, müşteri iletişim merkezleri aracılığıyla öğrenebileceği gibi, Banka Şubelerine bizzat giderekten de öğrenebilir.