E okul karne notları 2015 (2.Dönem E okul karne Veli VBS )

E okul karne notları 2015 (2.Dönem E okul karne Veli VBS )

E okul karne notları 2015 (2.Dönem E okul karne veli girişi)

2015  e okul karne notları öğrenme 2015 yılı için geri sayım başlamış durumdayken e okul karne notları öğrenme isteyen veliler için derlediğimiz haberimizde e okul karne notları öğrenme 2015 yılı sonu için yapabileceksiniz. Şimdiden tüm okuyucularımıza e okul karne notları öğrenme sayfamız için ilerleyiniz. 

E okul karne notları öğrenme 2015
 isteyen binlerce okuyumuz bu kapsamda haberimizin devamında e okul karne notları öğrenme işlemleri yapabilecekler.  Meb tarafından yapılmış güzel bir uygulama olan e okul karne notları öğrenme işlemleri sayesinde öğrenci ve velilerimiz e okul karne notları öğrenme 2015 yılı için eksiksiz bir şekilde tamamlayacakken e okul karne notları sorgulama ile tüm detayları görebilecekler. İlk olarak yapmanız gereken e okul karne notları öğrenme işlemi olacaktır. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir. Mebpersonel.com ekibi olarak hazırlanan bu sayfamızda e okul karne notları öğrenme 2015 yılı ilgili gelişmeler yer almaktadır.

-Karne Notu Sorgulama Giriş İçin Tıklayınız 

E OKUL DUYURULAR İLE: Okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafından size ulaştırmak istenilen duyurular yer almaktadır. Bireysel bazda ya da toplu duyurular,

E OKUL DERS PROGRAMI: Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı,

E OKUL DEVAMSIZLIK BİLGİLERİ: Dönem içinde özürlü ve özürsüz devamsızlıklar,

E OKUL NOT BİLGİLERİ: Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar,

E OKUL SINAV VE PROJE BİLGİLERİ: Öğrencinin hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini teslim edeceği tarihler,

E OKUL ÖĞRENCİ T.C. KİMLİK NO: İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen 11 basamaklı numaradır. T.C. Kimlik Numarası bulunamayan öğrenciler için e-Okul sistemine kayıtlarında verilen geçici numara kullanılmaktadır.

E OKUL ÖĞRENCİ OKUL NO: Okula kayıt sırasında verilen numaradır.Her öğrencinin mutlaka bir okul numarası bulunmaktadır.Sisteme giriş yapabilmek için bu numaranın bilinmesi gerekir.

Öğrenci yada Veli e okul'un sağladığı bilgilere nasıl ulaşır.

1- Numaralı bölgeye Güvenlik Kodunu yazın.

2- Numaralı bölgeye öğrencinin TC. Kimlik numarasını giriniz.

3- Numaralı bölgeye de öğrencinin Okul Numarası'nı girerek öğrencinin tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (vbs ) Milli Eğitim müdürlüğünden yetki almış olan her kurumda kullanılmaktadır. Özellikle ilköğretim okulları, özel ilköğretim okulları, devlet liseleri,özel liseler, eğitim kurumları ve anasınıfına kadar bütün eğitim kollarında e-Okul bilgi sistemi kullanılır. Her geçen gün e-Okul sisteminde daha yeni bilgi sistemleri eklenerek genişlemeye başladı.

E okul vbs ( veli bilgilendirme sistemi ) 2013 MEB tarafından hazırlanan e okul sistemi öğrencilerin notlarını kolaylıkla öğrenebilecekleri bir sistemdir.

E okul veli bilgilendirme sistemi (e okul vbs), e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul ders notları, e okul meb, e okul öğrenci bilgilendirme sistemi gibi bir çok arama kriterinin cevabı burada.

MEB tarafından uygulamaya alınan e okul uygulaması öğrenci ve veliler için vazgeçilmez haline geldi. e okul'a giren öğrenci veliler ders notları başta olmak üzere tüm bilgilere ulaşabiliyorlar.

E okul vbs ( veli bilgilendirme sistemi ) dönem dönem kesintiler oluşsa da bu kesintiler anlık oluyor. Öğrencilerin bu durumda kaygılanmasına gerek yok, çünkü Milli Eğitim bakanlığı teknoloji birimi yetkilileri an be an durumun farkındalar. Çok vahim bir durum olmadığı sürece, örneğin sunucunun çökmesi gibi , aksaklık en kısa sürede giderilir. Sizler de e okul veli bilgilendirme sistemine rahatlıkla girebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.