Emekli promosyon ödemeleri rekor koşuyor! Akbank, 35 bin 750 TL promosyon ödemesiyle dikkatleri çekti!

Emekli promosyon ödemeleri rekor koşuyor! Akbank, 35 bin 750 TL promosyon ödemesiyle dikkatleri çekti!

En düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye çıkmasının ardından, emekli promosyon tutarları tek tek güncellemeye giden bankalar arasında İş Bankası ve ING Bank tüm dikkatleri çekti. A

Akbank ise çalışanlara 35 bin 750 TL ödeyeceğini açıklayarak en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasına girdi. İşte sizlerle İş Bankası, ING ve Akbank’tan promosyon kampanyası ile ilgili detaylar...

İş Bankası ve ING promosyon ödemesinde çıtayı yükseltti!

İş Bankası ve ING de emekli promosyonlarını güncelleyerek, promosyon ödemesi tutarlarını açıkladı.

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan emekli vatandaşlara, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatına 3 bin TL’ye kadar ek ödeme yakacağını duyuran, ING Bank emeklilere toplamda 18 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

İş Bankası ise 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri aralığında internet ya da şube aracılığıyla emekli maaş ödemesini İş Bankası’ndan alacak olan emekli vatandaşlara, 12 bin liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Bankalar tarafından sunulan promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını, e-Devlet aracılığıyla ya da banka şubelerine bizzat giderek maaşını tercih etmiş olduğu, bankaya taşıyarak, promosyon ödemelerinden faydalanabilirler.

Akbank çalışanlara 35 bin 750 TL promosyon ödemesiyle dikkatleri çekti!

Emekli promosyon kampanyaları kadar, çalışanlara sunulan promosyon ödemeleri kamuoyunun gündeminde büyük yer kaplamaya devam ederken, Akbank yeni katılmış olduğu ihalede en yüksek promosyon ödemesini yaparak, adını en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasına yazdırdı.

Emekli promosyon ödemesi kişiler tarafından belirlense de çalışan, promosyonları, çalıştıkları kurum tarafından düzenlenen ihale kapsamında belirlenmekte. Bu ihale dahilinde, en yüksek promosyon ödemesi yapan banka kazanan taraf oluyor.

Yalova Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihaleye katılan bankalar arasında ise, Akbank en yüksek promosyon ödemesi yapan banka olarak, kazanan taraf oldu.

Bu durumda da, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri maaşlarını Akbank aracılığıyla alarak, 35 bin 750 TL promosyon ödemesi alacaklar.