Harika haber Resmî Gazete’den! Emeklilere anında 8 bin TL ödeme!

Harika haber Resmî Gazete’den! Emeklilere anında 8 bin TL ödeme!

Cumhurbaşkanı kararı ile Resmî Gazete ’de yayımlanan emekliye özel ödeme imkanları yayınlanıyor. Emekliye özel 8.000 TL ödeme için detaylar haberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerden önce vatandaşa söz verdiği üzere emekli promosyon ödemelerinde artış yaşanmıştı. Emekli vatandaşa seyyanen verilen zammın ve ek zam ihtimalinin konuşulmadığı son günlerde bankalar, farklı ek ödeme imkanları ile vatandaşlara ekonomik anlamda yardım etmeye devam ediyor. Bu çerçevede emeklilere promosyon ödemesinin yanı sıra nakit avans imkanları ve düşük faizli krediler sunuluyor.

Emekli vatandaşa ekonomik olarak verilecek desteklerin devamının geldiği bugünlerde Halkbank, 8000 TL’ye kadar nakit avans imkânı sağladığını belirtti. Emekli maaşını Halkbank’a taşıması ile 3 yıl süresince aynı bankada kalma sözü veren emekliler, 8000 TL’den başlayan emekli promosyon ödemesi alacaklar. Emekli promosyonuna ek olarak, maaşını Halkbank’tan alan emekliler, bir de nakit avans imkanı sağlayacaklar.

Emeklilere Halkbank’tan harika destek ödemesi!

Emekli vatandaşa özel olarak hazırlanan destek paketi içeriğinde Halkbank, başvuruda bulunan tüm emeklilere nakit avans ödemesi yapacak. Halkbank şubeleri ya da internet bankacılığı üzerinden gerçekleşecek olan başvuru sayesinde nakit avans anında hesaba yatacak. Maaşını Halkbank’a taşıyarak emekli promosyonu alma hakkı bulunan vatandaşlar, kredi kartı talep etmesi durumunda bu imkânı sağlayacak. Çünkü nakit avans, kredi kartı limitleri dahilinde alınabilecek. Bu sayede de taksitli olarak nakit elde etme fırsatına sahip olmuş olacaklar.

Emekliye 8.000 lira değerinde nakit avans ödemesi!

Halkbank’tan 8000 lira nakit avans imkanı sunulması ile birlikte emekli vatandaşlar, hem uygun faiz hem de vade seçenekleriyle nakit ihtiyacını karşılamış olacak. Bu sayede ekonomik olarak biraz da olsun rahatlayacaklar. Geri ödeme yapıldığı zaman emeklilere özel uygun faiz imkanından faydalanılacağı için borcun kapatılması da kolay olacak. Ayrıca emekliler, nakit avans kullandıkları kredi kartlarında bulunan farklı avantajlardan da yararlanacak.