İlk kez ev sahibi olacakları 1,20 faizli konut kredisi!

İlk kez ev sahibi olacakları 1,20 faizli konut kredisi!

Ev sahibi olmak isteyen kişilerin önünde büyük engel teşkil eden yüksek konut faizlerine çözüm İlk kez ev sahibi olacakları için geliyor. Milyonlarca vatandaş 1,20 faizli konut kredisinden yararlanabilecek tabii ki bazı şartlar altında.

Evini yenilemek isteyenlere 0,69 faizli kredi müjdesi verildi!

Düşük faizli konut kredisi ile ilgili müjde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan gelmişti, Yılmaz, milyonlarca vatandaşı ilk konut edinimini kapsamında, destekleyici çalışmalar yapılacağını açıklayarak, kamuoyuna duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan tarafından gelen açıklamalar sonrasında bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, ”düşük faizli konut kredisinin ne zaman resmi olarak açıklanacak? Sorusuna yanıt aramaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından müjdesi verilen, düşük faizli konut kredisi kampanyasının ayrıntıları merak konusu olurken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, evini yenilemek isteyenlere 0,69 faizle 180 aya kadar vadeli kredi temin edileceğini açıkladı.

Bu açıklamalardan sonra, “İlk Evim” kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, düşük faizli kredi durumu hakkındaki son gelişmelere odaklanmış durumda.

Düşük faizli konut kredi ne zaman yürürlüğe girecek?

İlk kez sahibi olmak isteyenleri kapsayan düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklama beklenirken, kredi için çalışmaların tamamlanması beklenildiği bilgisine ulaşıldı.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte, konunun yıl sonuna kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alacağı ve TBMM gündemine gelmesi bekleniyor.

Şuan için konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum