İslam Memiş, Altında geri çekilmelere dikkat çekerek yatırımcıları uyardı! Bu tarihe dikkat..

İslam Memiş, Altında geri çekilmelere dikkat çekerek yatırımcıları uyardı! Bu tarihe dikkat..

Yükseliş trendini devam eden altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merak konusu olurken, bu aşamada altın alınmalı mı yoksa satılmalı mı? sorusuna yanıt Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında geri çekilmelere dikkat çekerek yatırımcıları uyardı. “Peki, altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi? Altın alım fırsatı sunacağı tarih ne zaman? Altın uzun vadede ne sunacak?” Gibi soruların yanıtları ve daha fazlası işte sizlerle...

Memiş yatırımcıları uyardı!

Yükseliş trendini devam eden altın piyasası son bir haftadır yatırımcılara düşüş konusunda tedirginlikler yaşatırken, kar satışları olacağına dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek, “acele etmeyin, Ons altın 2.300 dolar altına sarkabilir. Gram altın yatırımcısı da ons altını takip etmeli” dedi.

Memiş altın için tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında geri çekilmelere dikkat çekerek konu ile ilgili şu bilgileri aktardı;

Ons altın 2360 dolar, gram altın serbest piyasalarda 2592 lira seviyesinden 2600 lira altına sarktığına dikkat çeken Memiş, 1-2 hafta kısa vadeli bir geri çekilme ve teknik olarak bir düzeltmenin devam edeceğini dile getirdi. Memiş, bu geri çekilmelerin kısa vadede kalacağının altını çizerek, altın yatırımcıların bu 2 haftayı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Söz konusu geri çekilmelerin bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Memiş, yaz aylarında düğün sezonlarında gram altını için beklentisinin 3000 TL olduğunu dile getirerek, Ons altın için ise 2.600 dolar olduğunu dile getirdi.

Memiş, “dolar kuruna dikkat çekerek, bu çok kalıcı olmayabilir. Bu aşamada 2 haftalık geri çekilmeleri fırsata dönüşebilir. Bu sene uzun vadede altın fiyatları yükselişe devam edecek, Gram altın için 3000-3500 lira beklentim sürüyor” dedi.

Alım fırsatı için önümüzdeki 2 haftayı işaret eden, Memiş 1 Mayıs’ta Fed’in faiz toplantısı dikkat çekerek, “bu toplantı sonrası bir yükseliş gerçekleşebilir. Uzun vadede de yukarı yönlü hareketler görülecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.