Kırmızı ette dev indirim! Carrefoursa et fiyatlarında indirim yaptı...

Kırmızı ette dev indirim! Carrefoursa et fiyatlarında indirim yaptı...

Yapmış olduğu kampanyalarla tüketicilerin ilgisini çekmeye devam eden Carrefoursa, et fiyatlarında yapmış olduğu indirim kampanyası ile dikkatleri çekti. İşte sizlerle, Carrefoursa kırmızı et fiyat listesi ve indirim listesi...

Beyaz, kırmızı ve şarküteri reyonlarda indirim

Kırmızı et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra et almanın bir hayli zorlaştığı şu günlerde, Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçesinde hizmet sunan Carrefoursa’dan kaçırılmayacak kampanya fırsatı geldi. Carrefoursa, beyaz, kırmızı ve şarküteri reyonlarındaki fiyatlarını güncelleyerek indirim yaptı.

Kırmızı et çeşitleri ne kadar?

Türkiye genelinde birçok il ve ilçede aynı zamanda da online hizmet sunan Carrefoursa’nın yayınlamış olduğu kampanya duyurusuna göre Carrefoursa market raflarında kırmızı et fiyatları şu şekilde;

Köfte Çeşitleri, 540 TL’den 474 TL’ye

Dana Kuşbaşı, 617 TL’den 499 TL’ye

Dana Döş, 584 TL’den 474 TL’ye

Dana Biftek, 661 TL’den 599 TL’ye

Dana Kıyma: 529 TL’den 469 TL’ye

Dana Sote ve Tas Kebabı, 706 TL’den 599 TL’ye düşüyor.

Carrefoursa marketler zinciri tarafından yayınlanan kampanyadan, yalnızca “Carrefoursa Kart” sahibi olan müşteriler yararlanabilir.

Carrefoursa Kart sahip olmayan tüketiciler, market kartına sahip olmak için kendisine en yakın Carrefoursa Markete giderek veya Carrefoursa online aderesi üzerinden, kolaylıkla Carrefoursa Kart sahibi olarak birbirinden farklı avantajlardan yararlanabilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.