Üst üste zamlanan o ürün bu defa düşük fiyatıyla gündem oldu!

Üst üste zamlanan o ürün bu defa düşük fiyatıyla gündem oldu!

Son zamanlarda birçok ürün için zam haberi gelmeye devam ederken, bu defa o ürün için indirim haberi verildi. Market raflarında fiyatıyla dikkatleri çeken o ürünün fiyatı 55 TL’ye kadar düştü. Detaylar işte sizlerle...

Pasta, kek, börek, özellikle de kahvaltıların olmazsa olmazı olan Yumurta fiyatları düşüşe geçti. Marketler yumurta fiyatlarında tek tek indirim yaparak, tüketicilere duyuruyor. “Peki, yumurta fiyatlarındaki düşüşün nedeni belli mi? Yumurtanın kolisi şuan ne kadar?” tüm soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Yumurtanın koli fiyatı görenleri şaşırttı!

Son dönemlerde market raflarında değişen fiyatlarla dikkatleri çeken yumurta bu defa düşen fiyatlarıyla gündem oldu. 3 ay öncesine kadar kolisi 100 liraya satılan Yumurtanın 30’lu kolisi 55 liraya kadar düştü.

Bu durumda da yumurtanın tanesi 2 liranın da altına inerek, büyük bir oranda düşüş yaşamış oldu.

Marketlerde (L, M, S) büyüklük oranına göre satılan yumurtanın, en büyük (L) 30’lu kolisi 130 lirayı gördü. Son günler gelen indirimler sonrasında ise en büyük yumurtanın (L) 30’lu kolisi 90 liralara kadar düştü.

Yumurta fiyatlarındaki düşüşün nedeni açıklandı!

Yumurta fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında uzmanlardan açıklama geldi. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalardan elde edilen bilgilere göre, yumurta fiyatlarındaki düşüşün altında 3 nedeni yatıyor. Bunların arasında en önemlisi ise üretimin tüketimden daha fazla olması.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.