24 Aralık 2016'dan önemli gündem başlıkları

24 Aralık 2016'dan önemli gündem başlıkları

24 Aralık 2016'dan önemli gündem başlıkları

 YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 13'üncü dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla parti genel merkezinde düzenlenecek sertifika törenine iştirak edecek.

(Ankara/13.00)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İstanbul Sanayi Odası OSB'ler toplantısı ile Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı ödül törenine katılacak.

(İstanbul/10.00/16.00)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, DEİK Mali Genel Kurulu ve Hizmet İhracatı ödül törenine iştirak edecek.

(İstanbul/11.00/16.00)

3- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sabuncubeli Tüneli, Akhisar Çevre Yolu ve İzmir-İstanbul Otoyolu Saruhanlı kesiminde incelemede bulunacak, Valiliği ve Yunus Emre Belediyesini ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile görüşecek, Soma Çevre Yolu açılış törenine katılacak, İzmir-İstanbul Otoyolu Kemalpaşa-Bornova kesiminde inceleme yapacak.

(Manisa/10.45-17.00/İzmir/18.30)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Türkiye İhracatçılar Meclisince düzenlenen Görsel-İşitsel Hizmetler ve Turizm Hizmetleri Ödül Töreni ile Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğinin "Aklıma Bir Fikir Geldi" yarışması ödül törenine katılacak.

(İstanbul/16.00/19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki Fırat Kalkanı Harekatı ve iç savaştaki gelişmeler izleniyor.

(Halep-İdlib-Şam-Hama-Humus- Lazkiye)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.