Aylin Kotil , Müjdat Gezen ve Malum Yapının Şehitlerimiz Üzerinden Söylediği Yalanların Deşifresi

Aylin Kotil , Müjdat Gezen ve Malum Yapının Şehitlerimiz Üzerinden Söylediği Yalanların Deşifresi

Geçtiğimiz günlerde Müjdat Gezen Sanat Merkezinin yakılması üzerine malum grup topyekün saldırıya geçti . İzmir şehidimiz Fethi Sekin'in çocuklarının eğitim masraflarını karşılıyoruz yalanı ile şehit kanı üzerinden siyaset ve reklama soyundular ...

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Müjdat Gezen sanat merkezini yakma girişiminden sonra müzmin muhalif ve uslanmaz sol medya ile beraber tribünlerinin amigosu Aylin Kotil , Müjdat Gezen'i savunma ve İslami camiaya saldırı yapmak adına İzmir şehidimiz Fethi SEKİN'in çocuklarını istismar edip kendine kalkan yapma adına aşağıdaki twiti attı .

Aylin Kotil , Müjdat Gezen ve Malum Yapının Şehitlerimiz Üzerinden Söylediği Yalanların Deşifresi


Müjdat Gezen sanat merkezinin şehidimiz Fethi Sekin'in çocuklarını okuttuğunu iddia eden Aylin Kotil doğruları söylemiyor .

Şehidimiz Fethi Sekin'in kanı ve yetim çocukları üzerinden siyaset yapıyor .

Şehidimiz Fethi Sekin'in 3 yetim yavrusu kaldı .

Fethi Sekin'in çocuklarının İzmir'de eğitim masraflarını ömür boyu üstlenen kurumun affına sığınarak ismini yazmak zorundayız .

Bu konuda kesinlikle haber yapılmasını istemeyen ve istismar edilmesini istemeyen Bilfen Eğitim kurumlarının affına sığınarak ; Fethi Sekin'in çocuklarının ömür boyu eğitim masraflarının Bilfen Eğitim kurumları tarafından karşılandığını açıklıyoruz .

Fethi Sekin'in çocuklarını okuluna alan ve ömür boyu eğitim masraflarını karşılayan Bilfen Eğitim Kurumlarının şehitler üzerinden istismar yapılmaması için bugüne kadar tek açıklama yapmamasına karşın , Aylin Kotil'in Müjdat Gezen sanat merkezini savunma adına Fethi Sekin ve çocuklarını siyasi malzeme konusu yapması ve bunu zırh olarak kullanması ayıptır , şehidimize ve milletimize saygısızlıktır .

Bu haber vesilesiyle şehidimiz Fethi Sekin'i bir kez daha rahmetle anarken , çocuklarının eğitim masraflarını üstlenen ve bunu siyasi malzeme konusu yapmayan Bilfen Eğitim Kurumlarına teşekkür ediyoruz .

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.