CB Erdoğan, CNN Türk - Kanal D ortak yayınına çıkıyor

CB Erdoğan, CNN Türk - Kanal D ortak yayınına çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk - Kanal D ortak yayınındaki canlı mülakata "Karargah Rahatsız" haberi nedeniyle Hande Fırat'ı istemediği iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden yapılacak canlı yayında değerlendirecek.Erdoğan, Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sunacağı ‘Cumhurbaşkanı ile Özel’ programıyla bugün saat 19.30’da CNN Türk ve Kanal D’nin ortak yayınına katılacak.

ERDOĞAN HANDE FIRAT'I İSTEMEDİ İDDİASI
Erdoğan, Doğan grubu kanallarına Ankara'da röportaj vermesine rağmen, aynı grubun Ankara'daki en tecrübeli gazetecilerinden biri olan Hande Fırat'ı röportajda istemediği iddia ediliyor.

KARARGAH RAHATSIZ HABERİNİ YAPAN İSİM

Hande Fırat, 15 Temmuz gecesi Erdoğan'la Facetime bağlantısı yapmış ve ilerleyen süreçte yıldızı en çok parlayan gazeteci olmuştu. Aynı Hande Fırat, Hürriyet'in algı manşetlerinin en unutulmazlarından birine imza atarak, hükümete darbe iması yapar şekilde "KARARGAH RAHATSIZ" haberini yapmıştı.

Bu haber sonrası başta Erdoğan olmak üzere Başbakan ve bakanlara kadar birçok kişi Hürriyet'e ve söz konusu haberi yapan Hande Fırat'a dolaylı veya doğrudan tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.