Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 Nisan'dan sonra idam Meclis'e gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 Nisan'dan sonra idam Meclis'e gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 Nisan'dan sonra idam Meclis'e gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Hep söylüyorum terörün olduğu yere ne yatırımcı gelir ne turist gelir.

(İdam sloganları üzerine) Kardeşlerim bu konudaki kanaatimi biliyorsunuz. 16 Nisan'dan sonra idam Meclis'e gelecek. Bana geldiği zaman ben de bunu onaylarım. Benim için George ne der Hans ne der... Ben buna bakmam, ben Ayşe ne der, Fatma ne der, Allah ne der ona bakarım. Bunca şehidimizin katilini affetme yetkimiz yoktur.

Türkiye Cumhuriyeti devleti, 80 milyon vatandaşımızın tamamının devletidir. Devletimiz meseleleri konuşarak, görüşerek, kimsenin burnu kanamadan çözmek için uzattığı eli ısıranların başını ezmeye muktedirdir. Nitekim çukur eylemlerini başlatan terör örgütünü açtığı çukurlara gömerek bu gücünü göstermiştir.

Terör örgütü, birileri tarafından kendisine verilen Türkiye'ye zarar verme, Türkiye'yi oyalama, yıpratma misyonu için gözünü kırpmadan Kürt kardeşlerimizi ateşe atmıştır. Siyasetin kendilerine verdiği imkanları terör örgütünü bu yanlış yoldan döndürmek için kullanmak yerine onun emrine verenler de aynı ateşe odun taşımışlardır.

Ülkemizi ve özellikle bölgedeki kardeşlerimizi terör örgütünün tasallutundan tamamen kurtarmak için, güvenlik güçlerimiz günün 24 saati, yılın 365 günü çalışmakta. Artık bu ülkede hangi örgüte mensup olursa olsun hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya girdikleri bu yanlış yoldan geri dönüp teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler. Aksi takdirde askerimizle, polisimizle, korucularımızla birlikte, bunları ülkemizden söküp atacağız.

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.