Cumhurbaşkanı Erdoğan oyuncu Yıldırım'a kız istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyuncu Yıldırım'a kız istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyuncu Murat Yıldırım için Faslı model İmane El Bani'yi, cep telefonundan yaptığı görüntülü görüşmeyle babasından istedi.

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'na gelişinde oyuncu Murat Yıldırım ve nişanlısı Faslı oyuncu ve model İmane El Bani ile karşılaştı.

Yıldırım ve El Bani ile bir süre sohbet eden Erdoğan, daha sonra Facetime aracılığıyla El Bani'yi babası Bouchaib El Bani'den istedi.

-Babası ile görüntülü görüştü


Erdoğan, cep telefonu üzerinden görüntülü görüştüğü El Bani'ye "Gençler anlaşmışlar. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Murat Yıldırım'a kızınızı istiyoruz." dedi.

Baba El Bani ise "İnşallah daha hayırlı, mübarek bir olaya dönüşür bu evlilik." diye yanıt verdi.

Erdoğan, ailesi ve şahsı adına sevgi ve saygılarını sunarken, baba El Bani, "Teşekkür ederim. Madem birbirlerini sevmişler. Kız istemeyi siz yaptığınız için inşallah bu evlilik daha mübarek hale gelir." ifadesini kullandı.

Babayı tebrik eden Erdoğan, "Hayırlı, uğurlu olur inşallah. Bir gün hayırlı bir vesileyle görüşürüz." temennisinde bulundu.

Emine Erdoğan da çifti tebrik etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.