İçişleri Bakanlığı 1545 Büro Personeli Alacak! (KPSS 60 Puan Şartı , Başvurular Yarın Başlıyor)

İçişleri Bakanlığı 1545 Büro Personeli Alacak! (KPSS 60 Puan Şartı , Başvurular Yarın Başlıyor)

İçişleri Bakanlığı en az önlisans mezunu 1545 büro personeli alımı yapacak. Başvuru işlemleri yarın başlıyor. Nüfus birimleri için gerçekleştirilecek personel alımı hakkında tüm detaylar ve daha fazlası kpsscafe.com.tr adresinde...

İçişleri Bakanlığı 1545 Büro Personeli Alacak! (KPSS 60 Puan Şartı , Başvurular Yarın Başlıyor) 

İçişleri Bakanlığı 'nın uzun bir süredir beklenen ilanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Nüfus birimlerindeki personel ihtiyacının karşılanması için çalışmaların sürdüğünü ve kısa süre içerisinde ilan beklediğimizi siz değerli ziyaretçilerimizle daha önceki haberlerimizde paylaşmıştık. 

İçişleri Bakanlığı  Taşra teşkilatı, Valilik, Kaymakamlık, İl ve ilçe Nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere 1545 sözleşmeli personel alımı yapacak.  Önlisans ve Lisans mezunu adayların başvurabileceği ilgili personel alımı için KPSS şartı da bulunuyor. Başvuruda bulunacak adayların KPSS'ye girmiş olmaları (2016 KPSS   - Önlisans için KPSSP93, Lisans için KPSSP3) ve en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Yine Devlet Personel Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nca yayımlanan ilanda başvuruda bulunacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerektiği vurgulanıyor.

 Başvuru işlemleri İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.icisleri.gov.tr adresi üzerinden “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” vasıtalarıyla yapılabilecek. Başvurular yarın başlayacak ve 22 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek. Sınav aşaması ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgilendirmeye göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Kamu personeli alımı haberleri, memur alımları, sözleşmeli personel ilanları ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.