Kayseri'de FETÖ'nün 'SGK bölge imamı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı

Kayseri'de FETÖ'nün 'SGK bölge imamı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı

Kayseri merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

KAYSERİ (AA) - Kayseri merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 20 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kayseri, Ankara, Adıyaman, Bursa, Elazığ, Yozgat, Konya, Bitlis, Ordu, İstanbul, Sakarya ve Aksaray'da gözaltına alınan, aralarında Kayseri'de noterlik yapan Nilgün A. ile SGK'da işçi olarak çalışan ve örgütün "SGK bölge imamı" olduğu belirlenen Hüdaverdi Yüksel'in de bulunduğu 44 zanlıdan 20'si, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan, örgütün "SGK bölge imamı" olduğu belirlenen Hüdaverdi Yüksel ile Sefer Çolakoğlu, Ümit Altınok ve Mustafa Balaban tutuklandı, 16 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.