Lise öğrencisi 'Uçmayı deneyeceğim' deyip 8. kattan atladı

Lise öğrencisi 'Uçmayı deneyeceğim' deyip 8. kattan atladı

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 15 yaşındaki lise öğrencisi N.S.T. Whatsapp grubundaki arkadaşlarına toplu mesaj gönderip "Bunu bir intihar olarak düşünmeyin sadece uçmayı deneyeceğim" deyip 8. kattan kendini boşluğa bıraktı. Genç kız hayatını kaybetti.

Olay Konya'nın Seydişehir ilçe merkezinde bulunan, Ordinaryus Profesör Sadi Irmak Caddesi üzerindeki bir inşaatta yaşandı. Lise1. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki N.S.T. Whatsapp gurubundaki arkadaşlarına "Gençler, ben ayrılıyorum aranızdan. Psikolog olamadan psikolojime kurban gittim. Bunu intihar olarak görmeyin. Sadece uçmayı deneyeceğim" diye mesaj attıktan sonra inşaat halindeki binanın 8. katından kendini boşluğa bıraktı. Gruptan arkadaşları, ulaşmaya çalıştıkları N.S.T.'den yanıt alamayınca hemen polisi aradı. Bölgedeki vatandaşların da ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cenazesi polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis şimdi genç kızın bu sır dolu intiharını araştırıyor.

Zafer SAMANCI

 
 
Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.