Meslekten ihraç edilen 2 kadın öğretmen tutuklandı

Meslekten ihraç edilen 2 kadın öğretmen tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 23 zanlıdan emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 eski öğretmen tutuklandı

- Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 23 zanlıdan emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 eski öğretmen tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 2 gün önce gözaltına alınan 23 kişiden meslekten ihraç edilen 2 öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Emniyetteki diğer zanlıların sorgularının sürdüğü, operasyon kapsamında 9 firarinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Mersin'de 28 Mart'ta FETÖ'ye ait dernek ile vakıflara üyelikleri bulunduğu ve ByLock kullandıkları iddia edilen 32 zanlının yakalanması için operasyon düzenlenmişti. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen öğretmenler ile avukat ve güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 23 kişi gözaltına alınmıştı.

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.