Şehit Fethi Sekin'in ailesine ev bağışı

Şehit Fethi Sekin'in ailesine ev bağışı

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Nasır: İzmir ve Türkiye, şehit polisimiz Fethi Sekin evladını asla unutmayacak, kalbindeki en müstesna yerinde her zaman saygı ve şükranla yad edecek

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), İzmir Adliyesine yapılan terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in ailesine ev bağışladı.

MÜFED Başkanı Necip Nasır ve dernek başkanları, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile birlikte Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Şehit Sekin'in eşi Rabia Keskin'in de katıldığı ziyarette konuşan Vali Ayyıldız, müteahhitlerin örnek bir davranışta bulunduğuna dikkati çekerek, "Bu örnek davranış, milletimizin birlik ve beraberliğine olan inancını güçlendirmiş ve manevi olarak tüm birey ve kurumlar için örnek oluşturmuştur." ifadelerini kullandı.

Necip Nasır ise terör saldırısında kahramanca çarpışan ve canını hiçe sayarak büyük bir felaketin önüne geçen polis memuru Fethi Sekin'in ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.

Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğine işaret eden Nasır, "İzmir ve Türkiye, şehit polisimiz Fethi Sekin evladını asla unutmayacak, kalbindeki en müstesna yerinde her zaman saygı ve şükranla yad edecek. Bu vesileyle vatanı uğruna canını veren tüm polis, asker ve güvenlik görevlilerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz." diye konuştu.

Şehit Fethi Sekin'in eşi Rabia Sekin de hediyeleri için MÜFED ve derneklere teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise federasyonun bu duyarlılığının maddiyattan çok milletin birlik ve beraberliğe verdiği önemin hatırlanması açısından çok anlamlı olduğunu dile getirdi.

Ziyaret sonrası Nasır, Eşrefpaşa semtinde yapımı tamamlanan bir binadaki 110 metrekarelik dairenin tapusunu, Rabia Sekin'e takdim etti.

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.