Sosyal medyada polise büyük destek

Sosyal medyada polise büyük destek

İstanbul'daki terör saldırılarının ardından toplumun tüm kesimlerinden çok sayıda kişi, emniyet teşkilatına destek amacıyla sosyal medyadan #PolisiminYanındayım etiketiyle paylaşımlarda bulundu.

İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena yakınında düzenlenen ve polis memurlarını hedef alan terör saldırıları toplumda büyük bir üzüntü ve tepkiye yol açtı.

Vatandaşlar, 30'u polis ve emniyet mensubu olmak üzere 38 kişinin şehit olduğu saldırının ardından sosyal medya üzerinden terörü kınayan paylaşımlarda bulundu.

Siyasetçisinden sanatçısına toplumun her kesiminden birçok kişi paylaşımlarında #PolisiminYanındayım ortak etiketini kullandı.

#PolisiminYanındayım etiketi, ardı ardına yapılan paylaşımlarla kısa sürede Twitter başta olmak üzere birçok sosyal paylaşım sitesinde en çok kullanılan etiket oldu.

Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle yapılan başlıca paylaşımlar şöyle:

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Gün birlik olma, dik durma zamanı. Terör örgütleri ve destekçilerine karşı 80 milyon tek yüreğiz. #PolisiminYanındayım"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Bayrağımıza, vatanımıza canları pahasına sahip çıkan kahraman polislerimizin, Emniyet Teşkilatımızın başı sağolsun. #PolisiminYanındayım"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "Vatanı için, milleti için seve seve canını vermekten hiçbir zaman geri durmayan #PolisiminYanındayım"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: "Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği, huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen #PolisiminYanındayım"

Tv Programcısı Esra Erol: "Ben polis kızıyım #PolisiminYanındayım #Askerimin yanındayım. Bu ülkeyi kaosa sürükleyen her düşünce ve eylemin karşısındayım!"

Öte yandan, Demet Akalın, Şahan Gökbakar, Mustafa Ceceli, Ece Seçkin başta olmak üzere birçok tanınmış kişi de Instagram hesaplarından #PolisiminYanındayım etiketiyle destek verdi.

Özcan Yıldırım

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.