Ünlü Oyuncudan Okula Anlamlı Ziyaret

Ünlü Oyuncudan Okula Anlamlı Ziyaret

UNICEF iyi niyet Elçisi olan Tuba Büyüküstün’den anlamlı ziyaret... Güzel oyuncu, önceki gün Kilis’te Suriyeli 120 çocuğun eğitim gördüğü okulu ziyaret ederek yüzleri güldürdü..

Son aylarda Umut Evirgen'le yaşadığı ilişkiyle gündemden düşmeyen ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Tuba Büyüküstün'den bu kez güzel haber var... UNICEF İyi Niyet Elçisi olan ünlü oyuncu önceki gün Kilis'te AB finansmanıyla yaptırılan konteyner ana sınıflarını gezerek minik öğrencilerle ilgilendi.

Ünlü Oyuncudan Okula Anlamlı Ziyaret
Büyüküstün, miniklerle selfie
 çektirmeyi de ihmal etmeyince ortaya bu kare çıktı...

'HER ŞEYE DEĞER...' 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunu Destekleme Projesi"nin uygulandığı Hürriyet İlkokulu bahçesine yaptırılan 120 öğrenci kapasiteli ana sınıflarını gezen Tuba Büyüküstün, miniklerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Suriyeli çocukların sevgi seliyle karşılaşan güzel oyuncu, "Bugün burada olmak benim için büyük mutluluk. Onların yüzünü biraz olsun gülümsetebilmek, her şeye değer. Umarım en kısa zamanda Suriye başta olmak üzere dünyanın her yerindeki çatışma ortamları sona erer ve tüm çocukların yüzü güler" dedi.

Ünlü Oyuncudan Okula Anlamlı Ziyaret
Güzel oyuncu ve Suriyeli miniklerin yaptığı sıcak sohbet, objektiflere böyle yansıdı..

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.