WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye müjde

WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye müjde

Akıllı telefon kullanan milyonlarca kişinin vazgeçilmez uygulaması Whatsapp'a yeni bir düzenleme geliyor

Instagram ve Facebook'la birlikte WhatsApp'ı da bünyesinde barındıran şirket kullanıcıların hareketlerine göre iyileştirmeler yapıyor. Whatsapp'ta görüşme yapmak için önce rehbere kayıt yapmak gerekiyordu. Artık bu zorunluluk yeni güncelleme ile ortadan kalkıyor. Başından beri bu uygulamanın şikayet aldığı biliniyordu. Whatsapp sonunda uyarıları dikkate aldı ve artık rehbere kayıt yapılmadan da görüşme yapılabileceğini duyurdu.


Ve beklenen özellik sonunda Whatsapp'a geliyor. Kullanıcıların sürekli şikayet ettiği; rehberinde olmayan kişilerle whatsapp uygulaması üzerinden görüşme yapılamaması artık tarih oluyor. Whastapp sonunda uyarılar üzerine adım attı. Bundan sonra rehbere kayıtlı olmasa da kişiler karşılıklı görüşme yapabilecek.


Whatsapp'ta bir kişiyle görüşme başlatabilmek için o kişinin kullanıcının telefon rehberine eklemesi gerekiyor. WhatsApp'ın kuruluşundan bu yana devam eden ve kullanıcıların sorun olarak gördüğü bu zorunluluk ortadan kaldırılıyor. Son sürüm ile bu özellik aktif hale gelecek.

WhatsApp'a gelecek yeni bir güncelleme ile birlikte kullanıcılar, telefon rehberlerine ilgili kişiyi eklemese de WhatsApp uygulamasını kullanıyor olması halinde görüşme başlatabilecek.


Güncelleme sonrası kullanıcıların karşısındaki kişinin WhatsApp kullanıp kullanmadığını da kontrol etme şansı olacak.

Son güncelleme kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başladı.

En yeni sürümü indiren kullanıcıların telefonlarında otomatik olarak söz konusu özellik aktif hale gelecek.

Haberi duyan tüm kullanıcılar hemen telefonlarından whatsapp uygulamasına güncelleme gelip gelmediğine baktı.

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.