10, 11, 12 Nisan tarihlerinde kargo, eczane, noter, borsa açık mı: Bayramda açık olan yerler

10, 11, 12 Nisan tarihlerinde kargo, eczane, noter, borsa açık mı: Bayramda açık olan yerler

Bayramda insanlar sevdikleriyle bir araya gelme, dinlenme ve kutlama yaparlar. Ancak bu özel olan günlerde hayatın akışında ihtiyaçlar devam etmektedir. Bu sebeple açık yerler merak edilmektedir. İşte detaylar...

Bayram öncesinde ve bayram günlerinde kamu kuruluşları, bankalar, eczaneler, noterler, borsa şirketleri ve kargo firmaları gibi hizmet sunan yerlerin çalışma saatleri vatandaşları açısından oldukça önemlidir. Bu bilgiler planlamalar yapılırken ve acil olan ihtiyaçlar karşılanırken vatandaşlara rehberlik etmektedir. Peki bu yerler bayramda açık mı işte detaylar...

Ramazan bayramında açık olan yerler

Ramazan Bayramınız yaklaşması ile beraber vatandaşlar eczane, kargo, banka ve kamu kurumlarının çalışma durumları hakkında bilgi sahibi olunması istenmektedir. Bu dönem içerisinde 8 ve 9 Nisan tarihlerinde Bayram tatili yaşanmadan önce kamu çalışanlarına izin verilmesi kapsamında değerlendirilecektir.

Bayramda bankaların çalışma durumu

Bayramdan önce bankacılık işlemleri açısından plan yapmak isteyenler açısından çalışma saatleri oldukça önemlidir. 8 Nisan da özel bankalar hizmet verirken 9 Nisan öğleden sonrasında kapalı olmaktadır. Bu durum bankacılık işlemlerini planlayanlar açısından oldukça önemlidir.

Bayramda kargolar açık olacak mı

Online alışverişlerde oldukça önemli olan kargo firmaları bayram öncesinde oldukça yoğunlaşacak. Bu süreç içerisinde Salı ve Pazartesi günlerinde kargo firmaları açık olacak. Vatandaşlara hizmet sunacaklar. Bayram alışverişini internet üzerinden yapan kişiler bu verilen bilgiyi dikkate almalıdırlar.

Bayramda eczaneler açık olacak mı

Sağlık ihtiyaçları göz önüne alınmış olduğunda eczaneler de oldukça önemlidir. 8 Nisan Pazartesi günü açısından eczaneler normal çalışma saatlerinde olacaklar. 9 Nisan Salı gününde ise eczaneler yarım gün hizmet sunacaklar. Bayram tatilinde ise sadece nöbetçi eczaneler hizmet sunmaya devam edecektir.

Bayramda noter açık olur mu

Özellikle resmi yapılan işlemler ve evrak işleri açısından noter çalışma saatleri oldukça önemlidir. 8 Nisan da noterler hizmete açık olacaklar. 9 Nisan Salı gününde ise gün boyunca hizmet sunacaklar. Resmi işlemleri yapmakta olan vatandaşlar planlamalarını bu şekilde ayarlaması gereklidir.

Bayramda borsalar açık olur mu

Yatırım yapmakta olanlar ve finans sektöründe profesyonel olanlar açısından Borsa İstanbul’un çalışma düzeni oldukça önemlidir. Yine borsalar da 8 Nisan tarihinde tam gün olarak 9 Nisan Salı gününde de yarım gün yani saat 13’e kadar açık olacaklar. Yatırım planlaması yapacak olan kişiler açısından oldukça önemlidir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum