2019'da Yeni Bir Öğretmen Ataması Daha Olacak Mı? Bakanın Cevabı...

2019'da Yeni Bir Öğretmen Ataması Daha Olacak Mı? Bakanın Cevabı...

2019'da Yeni Bir Öğretmen Ataması Daha Olacak Mı? Bakanın Cevabı... Bakan Selçuk'tan atama bekleyen öğretmenlere "Yeni bir öğretmen daha olacak mı?" cevabı.

2019'da Yeni Bir Öğretmen Ataması Daha Olacak Mı? Bakanın Cevabı... Bakan Selçuk'tan atama bekleyen öğretmenlere "Yeni bir öğretmen daha olacak mı?" cevabı. Bugün 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için branş bazında kontenjan dağılımları açıklandı. Branş bazında kontenjan dağılımlarının açıklanmasının ardından Pazartesi, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakat başvuruları alınacak. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakatları Kasım-Aralık ayında tamamlanıp 15 Ocak'ta mülakat sonuçları ilan edilecek. 20 bin sözleşmeli öğretmen 7 Şubat'ta atanacak.

YENİ BİR ÖĞRETMEN ATAMASI OLACAK MI?

Bakan Selçuk'a taleplerini ileten öğretmen adayları, 20 bin atama dışında yeni bir atama müjdesi daha bekliyor. Bunun için sosyal medyada taleplerini yetkililere duyurmaya çalışan öğretmen adayları Bakan Selçuk'u da yakın takibe almış durumda. Bakan Selçuk bugün Isparta'da idi. Isparta'da Bakan Selçuk kendisine bir öğretmen adayının sorduğu  "Yeni bir öğretmen daha olacak mı?" sorusuna " Insallah. Olması için uğraşıyorum" diye cevap verdi. İşte sosyal medyada öğretmen atamaları platformunda paylaşılan o gönderi:

2019'da Yeni Bir Öğretmen Ataması Daha Olacak Mı? Bakanın Cevabı...

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.