33.000 TL’niz varsa konut sahibi olabilirsiniz! Ev sahibi olma hayalleri gerçek oluyor…

33.000 TL’niz varsa konut sahibi olabilirsiniz! Ev sahibi olma hayalleri gerçek oluyor…

Artık ev sahibi olmak hayal değil! Yükselen konut fiyatlarına karşılık Vakıfbank’tan beklenmeyen hareket. Detaylar haberimizde…

Konut piyasasında büyük bir etki bırakacak bu haber, ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Vakıfbank’tan, adeta piyasayı altüst eden bir hamle geldi. TOKİ'nin bile satamadığı uygun fiyatlarla konut satışı yapıyor. Üstelik evler müstakil. Bu dikkat çeken haber, konut sahibi olmak isteyenler adına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Her geçen gün artan konut fiyatlarına meydan okuyan Vakıfbank, 33 bin TL peşinat ödemesi ile birlikte 10.819 TL taksitle 196 metrekarelik alana sahip bahçeli müstakil evlerin satışına başladı. Bu harika ödeme fırsatları ile ev sahibi olma hayali kuranları umutları canlandı. Vakıfbank’ın bu cesur adımı sektörde de dikkatleri üstüne topladı.

Vakıfbank konut piyasasında devrim yaptı!

Vakıfbank'ın konut piyasasını derinden sarstığı bu dikkat çeken konut fiyatları ile sektörde bulunan herkesin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Konut fiyatlarının çok uç seviyelere çıktığı bu dönemde, Vakıfbank’tan görenlerin inanamadığı şekilde uygun fiyatlı müstakil evlerini satışa çıkardı. Sahibinden satılık ve uygun fiyatlı ev arayışında olan kişiler için adeta bir umut ışığı olan bu haberle, Vakıfbank TOKİ'nin bile satamadığı fiyatlarla görenleri şaşırtmaya devam ediyor.

196 metrekarelik müstakil evlere 33.000 TL ödeme yaparak sahip olabilirsiniz!

Vakıfbank'ın yeni başlatmış olduğu projede, 196 metrekarelik alana sahip geniş bahçeli müstakil evler, 33 bin TL peşinat ödemesi ile birlikte 10.819 TL aylık taksit imkânı ile satışa sunuluyor. Bu çılgınca fırsatlar, yükselen konut fiyatlarına karşı umut ışığı oluyor. Banka, adeta piyasa fiyatlarının yarısı kadar tutarlara konut satışı yapıyor.

Yenilenen ilanlar, Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden ilgilisine duyuruluyor. İlgilenenlerin, öncelikle bankanın web sitesine giriş yaparak ilanları incelemesi gerekmekte. Baktığınız konutlardan herhangi biri dikkatinizi çekerse, başvuru yapmak için en yakın Vakıfbank şubesine giderek istenen belgeleri hazırlamanız gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum