Akbank tecrübeli tecrübesiz 2024 personel alımı!

Akbank tecrübeli tecrübesiz 2024 personel alımı!

Akbank farklı alanlarda devam eden 80 iş ilanı ile personel alımı yapacak. Personel alımına devam eden Akbank, kontenjan ve şartları da açıkladı. Detaylar haberin devamında…

Akbank, banka bünyesinde yeni bir personel istihdamı sağlayacağını açıkladı. Bu ilanda tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapılacağını belirtti. Kariyerini bankalarda geliştirmek isteyen kişilerin öncelikli tercihi olan Akbank, bünyesinde görev almak isteyen 80 farklı iş ilanı ile personel alımı yapacağını duyurdu. Günümüzde gelişen teknolojilere fazlayla ayak uyduran Akbank halka yönelik bir hizmet sunmak istediği için personel alımı yapıyor. Bu yönde de yeni ilanlar yayınlıyor.

80 farklı iş ilanı yayınlandı! Tecrübeli tecrübesiz personel alınacak!

Akbank resmi internet sitesinden ‘kariyer’ sekmesi adresinden yayımladığı ilana ilişkin olarak 80 farklı iş ilanı ile personel alımı faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. Bu personel alımında banka bünyesine alım yapılacak bazı pozisyonları haberimizin devamında paylamış olacağız.

Yayımlanan ilanlar aralığıyla Akbank’ın 80 iş ilanı ile tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapılacak.

Tecrübesiz alınacak kadrolar şöyledir; ‘Finansal suçlar izleme ve kontrol uzmanı, müşteri deneyimi yöneticisi, müşteri iletişim merkezi yetkilisi, gişe yetkilisi, bireysel müşteri ilişkiler yönetimi yardımcısı’ kadrolarında tecrübesiz personel alımı yapılacaktır.

Tecrübeli kadrolara baktığımızda ise daha çok bilişim sektöründe alım yapılacağını görmekteyiz. Tecrübeli personel alımında birçok kadro bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; ‘izleme uzman, çek senet yetkilisi, ticari bankacılık pazarlama yöneticisi, iş geliştirme ve süreç yönetimi, inovasyon, iç kontrol yöneticisi, iş analitiği yöneticisi’ gibi kadrolarda tecrübeli personel alımı yapılacaktır.

Başvuru için adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Akbank bünyesinde çalışmak için genel ve ortak olarak kabul edilen birkaç şart vardır bunlar; “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, müşteri odaklı olmak, en az lise mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, alım yapılacak kadro için gerekli niteliğe sahip olmak, iyi derecede İngilizce biliyor olmak” şartları aranacaktır.

Bunun yanında her kadro için bazı farklı spesifik şartlar aranmaktır. Açılmış olan kadrolar için farklı şartlar aranabilmektedir.

Akbank iş ilanlarına nasıl başvuru yapılabilir?

Başvuralar yalnızca elektronik ortamda yapılabilir ve sadece başvuru şartlarını taşıyan kişiler başvuru yapabilecek. Aşağıya belirteceğim bağlantı ile başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Başvuru adresi: https://kariyer.akbank.com/jobsearchMaster

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.