Bursa’nın en eski otobüs fabrikasına işçi alımı! Fabrika tam 47 yıllık…

Bursa’nın en eski otobüs fabrikasına işçi alımı! Fabrika tam 47 yıllık…

Bursa'nın en köklü firmalarından birine işçi alımı yapılacak. Güleryüz Otobüs Fabrikası, art arda yayımladığı ilanlar ile beraber çok fazla sayıda işçi alımı yapacağını duyurdu. Tüm detayları ile haberimizde…

Bursa’da herkes tarafından bilinen oldukça köklü bir firma işçi alımı yapacak. Bu kapsamda en eski otobüse fabrikalarından biri olarak bilinen Güleryüz Otobüs Fabrikası işçi alım ilanlarını yayımladı. Bu fabrika tam olarak 47 yıldır sektörde yer edinmiş durumda. Güleryüz Otobüs Fabrikası bir baba ve 3 oğlu tarafından 1967 yılında küçük bir karoseri atölyesi olarak sektöre giriş yaptı.

Yıllar içesinde yaptığı azimli çalışma ve üretimi iler birlikte devleşen Güleryüz Karoseri Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa’da herkes tarafından tanınan ve bilinen bir fabrika haline geldi. Kökleri 47 yıl öncesine dayanan bu fabrika için personel ihtiyacı oluşurken, fabrika yetkilileri çeşitli pozisyonlarda çok sayıda personel alınacağını duyurdu.

Personel alım ilanları paylaşıldı!

Bursa’da en köklü otobüs firmalarından birisi olarak bilinen devleşen Güleryüz Karoseri Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ihtiyaç durumuna göre farklı pozisyonlarda işçi alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar için farklı pozisyonlar üzerine yapılan ilanları paylaştı.

250 çalışanı ile yılda 600 otobüs üretimi kapasitesine sahip olan bu köklü fabrika İŞ-KUR üzerinden çok sayıda Oto Elektrikçisi, Oto Boyacısı, Otomotiv Boya Ustası, Gazaltı Kaynakçısı (Mıg-Mag Kaynakçısı), Mekanik Bakım Onarımcısı ve Oto Trimci işçisi alacağını belirtti. Bu pozisyonlarda deneyimi olan ve çalışmak isteyen kişilerin İŞ-KUR üzerinen verilen ilanlara başvuru yapması gerekmektedir.

Fabrika hangi pozisyonlar için ilan açtı?

Güleryüz Karoseri Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin işçi alımı için yayımladığı ilanda ihtiyaç olan pozisyonlar şu şekilde;

Oto Elektrikçisi

Oto Boyacısı

Otomotiv Boya Ustası

Gazaltı Kaynakçısı (Mıg-Mag Kaynakçısı)

Mekanik Bakım Onarımcısı

Oto Trimci

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.