Fiat’ın Nisan ayı kampanyası, bayilere koşturuyor! Yüzde 0 faizsiz kredi imkânı…

Fiat’ın Nisan ayı kampanyası, bayilere koşturuyor! Yüzde 0 faizsiz kredi imkânı…

Fiat otomobil üreticisi; Egea, Cross, Fiorino ve Doblo gibi modellerin Nisan 2024 fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu. Fiat'ın Nisan ayında devam edecek kampanyası, sıfır araba almak isteyenleri bayilere koşturuyor. İşte detaylar…

Nisan ayında, otomobil almayı düşünen kişiler için harika kampanyalar bulunuyor. Fiat otomobil markası, müthiş kampanya fırsatlarıyla piyasaya oldukça hızlı bir giriş yaptı. Sıfır araba almayı düşünenleri bu haber havalara uçurdu.

Fiat’ın Nisan ayında devam edecek kampanyası, otomobil almayı düşünen kişiler için kaçırılmayacak fırsatlar içeriyor. Yüzde 0 faizsiz kredi imkanları sayesinde araba almak artık çok daha kolay. Müthiş avantajlı fiyatlarla hazırlanan bu kampanya, yeni bir araç almak isteyen herkes için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Fiat’ın sevilen modellerinde Nisan fırsatları!

Fiat otomobil üreticisi, Egea ve Cross gibi oldukça sevile modelleri için özel fiyatlar açıkladı. Egea sedan modeli, 834 bin 900 lira başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Ardından Fiat Cross modeli için de fiyat kapıları 957 bin 900 liradan müşterilere açıldı. Ayrıca, her iki modelin de 200 bin lira kredi kullanı durumunda 12 ay vade ile yüzde 0 faiz imkânı müşterilere tanınıyor. Bu tekliflerle birlikte, Nisan ayı sonuna kadar araba alma düşüncesi olanların değerlendirmeleri gerekiyor.

Fiat’tan elektrikli araçlarına özel kampanyaları

Fiat’ın yenilenen çevre dostu otomobilleri için de bu kampanya duyanları sevindiriyor. Fiat 500 hibrit modeli, 982 bin 200 lira etiket fiyatı ile satışa sunuluyor. Ailelerin gözdesi olan 500X SUV modeli ise 1 milyon 492 bin 700 lira başlangıç fiyatıyla otomobil meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Elektrikli araç modeli olarak tanıtılan 500e ise, 1 milyon 395 bin 900 lira başlangıç fiyatı ve 200 bin lira için 12 ay vadeli yüzde 0 faiz fırsatıyla bayilerde yerini aldı. Fiat, 500e modelini tercih edenler için harika bir avantaj daha sunuluyor. 7,4 kW AC duvar tipi şarj istasyonu hediyesiyle geliyor ayrıca kurulumunu ücretsiz yapıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5 Yorum