Genel Başkan Öğretmen Atamaları Talebini Bakana Sordu

Genel Başkan Öğretmen Atamaları Talebini Bakana Sordu

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Öğretmen Atamaları Talebini Bakana Sordu. Detaylar haberimizde.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan bu sabah Milli Eğitim Bakanlığı'nda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşme gerçekleştirdi. Yeni Bakan Ziya Selçuk'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Geylan, öğretmenlerin talep ve beklentilerini de Sn Bakan'a iletti. Atama bekleyen öğretmenler sorununundan ve ücretli öğretmenlik ile ilgili sıkıntıları da Sn Bakan'a aktaran Talip Geylan bu konuda somut adımlar atılmasını beklediklerini Bakan'a söyledi.

İşte Genel Başkan Talip Geylan'ın bugün Bakan Ziya Selçuk'la görüşmesinden gelen bilgiler: 
(Bilgiler atama bekleyen öğretmenlerin sosyal medya paylaşım platformundan alınmıştır)

 

Değerli Hocalarım Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan Hocamız ile telefon görüşmesi yaptık.Bakanlıktan yeni çıktığını,ME Bakanı Ziya Selçuk'a 63 Binden fazla Ücretli Öğretmenin gorevlendirildiğini,Öğretmen açığının olmasına rağmen 2017 Kpss ile 20+5 Bin Öğretmen Ataması gerçekleşeceğini fakat bunun yeterli olmayıp Ağustos ayında Ek 40 Bin Öğretmen Ataması gerçekleşmesinin gerektiğini ifade etmiş.

Sn Bakan:BU KONUDA SİZDEN FARKLI DÜŞÜNMÜYORUZ HOCAM BU DURUMUN FARKINDAYIZ, GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞİZ" demiş.

Sn Talip Geylan Hocamız fakat bu durumun sadece kendisinde bitmediğini Hükümetin de bu konuda adım atması gerektiğini ifade etti.Türk Eğitim Sen değerli Başkanı Talip Geylan Hocamıza ve camiasına bu süreçteki destek ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Allah razı olsun

Genel Başkan Öğretmen Atamaları Talebini Bakana Sordu

MEBPERSONEL.COM/ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.