Heyecan dorukta: MSB işçi alımı kura çekimi

Heyecan dorukta: MSB işçi alımı kura çekimi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1829 sürekli işçi alımı için başvuruları almış ve şimdi sıra kura çekiminde. İlgili ilana yoğun ilgi gösteren adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirdiler. Kura çekimi ise büyük bir heyecanla bekleniyor.

Kura çekimi detayları

MSB'nin 1829 işçi alımı kura çekimi 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek. Kura çekimi, Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi'nde, noter huzurunda yapılacak. Adayların heyecanla beklediği bu çekim, işçi alım sürecinin önemli bir adımını oluşturacak.

Başvuranlar sonuçları heyecanla bekliyor

Kura çekimi sonucunda başarılı olan adaylar, sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanacaklar. İsim listesi, MSB'nin resmi internet sitesinden yayımlanacak. Başvuranlar, kura sonuçlarını ve isim listesini heyecanla bekliyorlar. Kimlerin şanslı olduğunu görmek için sabırsızlanıyorlar.

Meslek grupları ve alımlar

MSB, çeşitli meslek gruplarından işçi alımı gerçekleştiriyor. Bu alımlar arasında Elektronik Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü, Tezgah İşçisi, Kaynakçı, İnşaat Ustası gibi birçok meslek yer alıyor. Bu fırsatlar, iş arayanlar için önemli bir kapı aralıyor. Her meslek grubundan adaylar, kura sonuçlarını bekleyerek umutla iş hayatına atılmayı planlıyorlar.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.