MEB, 2024 LGS sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihini ve sınav takvimi açıkladı!

MEB, 2024 LGS sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihini ve sınav takvimi açıkladı!

Orta öğretimin ardından, liseye geçecek olan öğrenciler için, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan LGS başvuru kılavuzuyla birlikte başvurular, 18-29 Mart tarihleri arasında “e-Okul” üzerinden alındı.

“Peki 2024 LGS sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? 2024 LGS sınavı hangi tarihte yapılacak?” gibi sorulara yanıt arıyorsanız eğer, konu ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

MEB LGS sınav takvimini yayınladı!

Hayalindeki lisede eğitimi alabilmek adına, LGS sınavı için başvuru yapan adaylar, MEB tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte, LGS başvurularını Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan LGS başvuru kılavuzuyla birlikte başvurularını, 18-29 Mart tarihleri arasında “e-Okul” üzerinden gerçekleştirdiler. Başvuranlarını tamamlayan adaylar tarafından, 2024 LGS sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihini ve sınav takvimini heyecanlan beklenirken, MEB konu ile ilgili açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan 2024 LGS takvimi ise şu şekilde;

LGS başvuru tarihi: 18-29 Mart

Sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihi: 24 Mayıs 2024 (e-Okul Veli bilgilendirme sisteminden ilan edilecek)

2024 LGS sınavı ise 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan LGS sınav takvimi ile ilgili daha kapsamlı bilgilere aşağıda yer link üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

2024 LGS sınav giriş belgelerinin yayımlanma tarihini ve sınav takvimi

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.