MEB Sınav Görevlendirmelerinde Yeni Uygulama Başladı

MEB Sınav Görevlendirmelerinde Yeni Uygulama Başladı

MEB Tarafından Yapılan Sınav Görevlendirmelerinde Yeni Uygulama Başladı.

MEB tarafından yapılan sınavlarda yeni görevlendirme sistemine geçiş yapıldı.

31 Mart - 1 Nisan 2018 tarihlerinde MEB tarafından yapılan/yapılacak olan sınavlarda yeni sisteme geçildi. Öğretmenlerin sınav görevlendirmeleri yapılırken yeni kriterler dikkate alındı.

Önceki sistemde puanı düşük olandan başlamak üzere görevlendirmeler yapılıyor ve sınavdan önce çekilen kurayla başkan, gözetmen ve yedek gözetmen olarak görev dağılımı yapılıyordu.

Bugün sabah oturumunda yeni sistem uygulanmaya başlandı. Yine puan önceliğine göre sınav görevleri dağıtılırken; kura sistemi kaldırıldı. Artık başkan, gözetmen ve yedek gözetmen gibi görev dağılımları MEBBİS üzerinden otomatik olarak tanımlanıyor. Bu görev dağılımı yapılırken müdür-müdür yardımcısı olanlara, hizmet süresi yüksek olanlara öncelik tanınıyor ve başkan olarak görevlendirmesi yapılıyor.

Ayrıca 3 oturumda farklı farklı okullara yapılan görevlendirmelerde de düzenlemeye gidildi. Öğretmenlerin aynı okullarda görev alması sağlandı.

Mebpersonel.com olarak yeni sisteme geçileceğini siz takipçilerimize bu haber ile paylaşmıştık. TIKLAYINIZ

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.