Öğrenciler ve velileri üzecek haber!

Öğrenciler ve velileri üzecek haber!

Millî Eğitim Bakanlığı'nın son kararı öğrenciler ve veliler arasında heyecan ve üzüntüye yol açtı. 9-10 Mayıs'ta okulların tatil olacağı iddiaları maalesef gerçeği yansıtmıyor.

Öğrenciler için dersler kaldığı yerden devam edecek. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

2024 yaz tatili planlarınızı yapmaya başlamışken, Millî Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu yeni takvim sizi şaşırtabilir. Öğrenciler için yaz tatili 14 Haziran'da başlayacak ve yeni eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024'te başlayacak. Detaylı tatil programı ve diğer önemli tarihler için haberimizi inceleyin.

Öğrenciler için heyecan verici bir dönem olan merkezi sınav tarihleri açıklandı. Liselere Geçiş Sistemi Merkezi Sınavı 2 Haziran'da yapılacak, Üniversiteye giriş sınavları ise 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınav takvimi ve detaylar için haberimizi kaçırmayın.

MEB’in yeni müfredatı: eğitimde devrim başlıyor!

Millî Eğitim Bakanlığı, uzun bir hazırlık sürecinin ardından yeni müfredat taslağını açıkladı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde uygulanacak olan bu yenilikçi müfredat, eğitim sistemine önemli bir değişiklik getirecek. Detaylar için haberimizi inceleyin.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Takvimi

Okulların kapanma tarihleri, yaz tatili süresi ve diğer önemli tarihler hakkında bilgi almak için aşağıdaki tabloya göz atabilirsiniz:

Tarih

Açıklama

14 Haziran 2024

Yaz Tatili Başlangıcı

9 Eylül 2024

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı

2 Haziran 2024

Liselere Geçiş Sistemi Merkezi Sınavı

8-9 Haziran 2024

Üniversiteye Giriş Sınavları

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.