Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Sonuçları Açıklanıyor

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Sonuçları Açıklanıyor

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Sonuçları Açıklanıyor

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Sonuçları Açıklanıyor.  Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı  sözleşmeli öğretmen atamaları mülakat sonuçlarını seçimden sonra yeni kabine kurulur kurulmaz açıkladı. Sözleşmeli öğretmen atamaları mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından bakanlık 2018 sözleşmeli öğretmen atamaları takvimini de akabinde yayımladı. Sözleşmeli öğretmen atamaları için 85 branşta mülakat puanları ile öğretmen adayları geçtiğimiz hafta içerisinde tercihlerini tamamladı. Milli Eğitim Bakanığının yayımladığı sözleşmeli öğretmen atamalar takvimine göre öğretmen atama sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Mebpersonel.com olarak sözleşmeli öğretmen atamaları sonuçları açıklanır açıklanmaz siz ziyaretçilerimize anlık haber yapacağız

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasını bugün gerçekleştirecek. Ayrıca ilerleyen günlerde bakanlık 5000 ücretli öğretmen ataması için de mülakat duyurusunu yayımlayacak.

 SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMALARI TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ 


(Sonuçlar açıklanınca link aktif olacaktır, periyodik aralıklarla takip etmenizde fayda vardır)

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Sonuçları Açıklanıyor

Sözleşmeli öğretmen olmak isteyen adaylar 2017 KPSS puanları ve 2018 mülakat puanları ile 20.000 sözleşmeli öğretmen atamalarına başvuru yaptılar.

Adayların Sözlü sınavları bilindiği üzere  Nisan-Mayıs aylarında  yapıldı. 

Sözleşmeli öğretmen adayları, bugünden itibaren 20 Temmuz'a kadar atama tercihlerini yaptı.

Atama sonuçlar bugün yani 23 Temmuz'da açıklanacak.

MEBPERSONEL.COM/ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.