Yapı Kredi’den Nisan ayı fırsatı! 100 TL’lik indirimi kaçırmayın…

Yapı Kredi’den Nisan ayı fırsatı! 100 TL’lik indirimi kaçırmayın…

Yapı Kredi Nisan ayı içerisinde güncel kampanyalarında yenilikler yapmaya devam ediyor. İndirim fırsatından kimler yararlanacak? Detaylar haberimizde…

Yapı Kredi müşterisi olanlar ve yeni müşterilere özel Nisan ayı içerisinde farklı sektörlerde yapacakları alışverişlerde indirim fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yapı Kredi geçen yıllarda da olduğu gibi bu sene de müşterilerine çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bankanın yapmış olduğu indirimlere ve kampanyalara sosyal medya hesabı üzerinden veya resmi internet sitesi zerinden ulaşabilirsiniz. Kampanyalar dahilinde 25 Mart 2024 tarihinde başlayarak 30 Nisan 2024 tarihine kadar sürmesi beklenen kampanya çerçevesinde 1000 TL indirim fırsatı devam ederken, banka bu kampanyanın detaylarına ilişkin bilgileri resmi internet sitesi üzerinden müşterilerine duyurdu.

Yapı Kredi 1000 TL indirim 2024

Yapı Kredi Banka’sının yapmış olduğu açıklamaya göre 25 Mart tarihinde başlayan indirim kampanyası 30 Nisan’a kadar devam edecek. Bu kapsamda kampanyayı aktif etmek isteyen müşterilerin kullanması gereken bir kod bulunuyor. YKBTOD kodunu kullanan müşteriler indirim kampanyasından yararlanabilecek. Ayrıca Yapı Kredi’ ye ilk kez müşteri olan kişiler de TOD paketini 1000 TL indirimli olarak yararlanabilecek.

Bankanın sunmuş olduğu bu fırsattan yalnızca Yapı Kredi mobil uygulamasını yükleyerek, Yapı Kredi müşterisi olmak istiyorum butonuna tıklayarak süreci tamamlayan kişiler faydalanabilecek. Bu kampanyaya ilişkin Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre, müşteriler onaylanan kartları ile birlikte www.todtv.com.tr adresinden 2.988 TL tutarındaki Süper Dolu Lig Paketi’ni satın alması halinde kartına 1000 TL’si geri iade edilecek.

Nisan ayı Yapı Kredi Güncel Kampanyalar

30 Nisan 2024 tarihine kadar devam etmesi beklenen 1000 TL tutarındaki indirimle birlikte banka tarafından farklı sektörlerde yapılan alışverişler üzerinden yeni indirim haberleri araştırılmaya devam ediyor. Yapı Kredi’nin yayınlamış olduğu güncel kampanya ve fırsatlara erişmek isteyenlerin bankanın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını sık sık kontrol etmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.