Yapıkredi bankasından yüksek promosyon teklifi: Emekliler artık Yapıkredi bankasından maaş almak isteyecek

Yapıkredi bankasından yüksek promosyon teklifi: Emekliler artık Yapıkredi bankasından maaş almak isteyecek

Yapıkredi bankası emekli maaşı müşterilerine yönelik olarak rekor bir promosyon teklifi oluşturdu. Emekli vatandaşlar için bankalar arasında rekabet yarışı oluştu.

Maaş almak için Yapıkredi bankasına başvuruda bulunanlara yönelik olarak 18 bin Türk Lirası’na varan promosyon teklifleri mevcut.

Yapıkrediden nakit promosyon

Yapıkredi emekli maaşlarını banka içerisine aktaran vatandaşlara yönelik 18 bin Türk Lirası’na kadar vatan promosyon imkanı sunuyor. Promosyon kampanyası 28 Mart 2024 ve 30 Nisan 2024 tarihine kadar devam ediyor. Yalnızca Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden emekli aylıklarını Yapıkredi bankasından almaya söz veren müşterilere özel olarak bu kampanya sunulmaktadır.

Banka müşterilere yönelik 15 bin Türk Lirası’na kadar doğrudan olarak nakit promosyon imkanı ve iki adet fatura ödeme talimatı açısından da 1.000 Türk Lirası, ilk kez kredi kartı alımlarında ise ya da sahip olunan kartlar ile 1.000 Türk Lirası harcama yapılması durumunda ek olarak 1.000 Türk Lirası ve Yapıkredi mobil uygulama ilk kullanım durumuna 1.000 Türk Lirası olarak toplamda 18 bin Türk Lirası nakit kullanma imkanı sunuyor.

Sadece Yapıkredi olanakları kullanılarak 18 bin Türk Lirası

Yapıkredi müşterileri bankaların mobil uygulaması, müşteri hizmetleri numara ve internet şubesi üzerinden maaş taşıma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Yapıkredi müşterisi olmayan vatandaşlar ise e devlet üzerinden işlemleri gerçekleştirebilirler.

Yapıkredi bankasında Genel Müdür olan Serkan Ülgen, müşteri memnuniyeti durumunu en ön planda tutmuş olduklarından ve emekli olan vatandaşlara özel olarak tasarlamış oldukları bu kampanya ile onlara en mükemmel bir hizmet sunmayı istiyor. Ülgen bu kampanya içerisinde sunulmakta olan 18 bin Türk Liralık nakit promosyon, ek ödül ve kolay maaş transferi olmasını sağlaması ile her daim emekli vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Garanti Bankası promosyon yarışına katıldı

Aynı zamanda Garanti bankası da Yapıkredi ile benzeyen bir kampanya ile emeklilere yönelik 15 bin Türk Lirası’na kadar nakit promosyon fırsatı sunmakta. Emekli maaşlarını Garanti Bankasından almak isteyen kişiler bu fırsat kampanyadan yararlanma hakkına sahipler. Banka müşterisi bulunmayanlar ise mobil uygulama vasıtası ile kolay bir şekilde banka müşterisi olabilirler. Bu şekilde sağlanan promosyon fırsatından da yararlanabilirler. Bu kampanya sadece 28 Mart 2024 ve 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.