İstanbulda okullar yarın tatil Olacak mı  9 oCAK ÇARŞAMBA

İstanbulda okullar yarın tatil Olacak mı 9 oCAK ÇARŞAMBA

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İstanbul'da bugün yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı, okulların tatil edilmesi yönünde beklenti yaratırken, ilk tatil haberi İstanbul Üniversitesi'nden geldi. 9 Ocak Çarşamba günü İstanbulda okullar tatil olacak mı?

9 Ocak Çarşamba günü İstanbulda okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İstanbul'da bugün yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı, okulların tatil edilmesi yönünde beklenti yaratırken, ilk tatil haberi İstanbul Üniversitesi'nden geldi.

Dün akşam İstanbul valiliğine twitter üzerinden tatil baskısı uygulayan öğrencilerin bu akşam da aynı uygulamayı devam ettirip ettiremeyeceği merak konusu.

Kar yağışı yoğun bir şekilde geliyor. Okullarakar tatili var mı , kar yağışının  durumuna göre valiliklerden ve milli eğitim müdürlüklerinden haber geldikçe bu sayfadan bilgi vereceğiz.

 

 

 

9 Ocak 2013 Çarşamba Okullara Kar tatili Var mı ?

 Kar Tatili Edilen İller Ve İlçeler 9 Ocak 2013 Çarşamba 

Hüseyin Avni   Mutlu  , basın mensuplarının eğitime ara verilip verilmeyeceği yönündeki sorusu üzerine de bunu gerektirecek bir durumun şimdilik bulunmadığını aktardı. Önemli olanın eğitimi sürdürmek olduğunu 
vurgulayan 
  Mutlu  , kar yağışının   etkisini   artırması durumunda okulların tatil edilebileceğini kaydetti.





HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.