MEB'den öğretmenlere cep telefonu sürprizi!

MEB'den öğretmenlere cep telefonu sürprizi!

MEB'den öğretmenlere cep telefonu sürprizi!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik çığır açan bir kampanya başlattı. Öğretmenlere, 3 Mayıs tarihinde gönderilen kısa mesajda duyurulan kampanya ile birçok indirim fırsatı sunuluyor.

Bakanlık, öğretmenlere yönelik kampanya kapsamında bir dizi avantaj sağlıyor. Özellikle, Samsung ile yapılan iş birliği sonucunda, öğretmenlere %30'a varan indirimler sunulacak. Bu indirim kampanyası, beyaz eşyalardan, cep telefonlarına, küçük ev aletlerinden, akıllı saatlere ve hatta televizyonlara kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor.

Öğretmenlerin bu indirimlerden yararlanabilmesi için ise çok basit bir adım atmak yeterli olacak. Samsung'un resmi internet sitesinden hesap oluşturarak, öğretmenler bu özel indirim fırsatlarından kolayca yararlanabilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Eğitim Neferlerine Minnet" isimli bu kampanyası, öğretmenlere yönelik yapılan büyük bir jest olarak karşımıza çıkıyor. Bu kampanya ile öğretmenler, emeklerinin karşılığını daha fazla hissedebilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Neferlerine Minnet isimli kampanyasından yararlanmak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5 Yorum