Öğretmen Maaş Promosyon İhalesinde Yeni Bir Rekor

Öğretmen Maaş Promosyon İhalesinde Yeni Bir Rekor

Öğretmenlere maaş promosyonu için yapılan anlaşmada yeni rekor bir ücrete anlaşıldı

Kütahya Merkez İlçe Maaş Promosyon İhalesi bugün sonuçlandı.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi , ihale komisyonuna dahil olunarak tüm çalışanların hukukunu gözeterek sürecin sonlandırıldığını ifade etti.

Öğretmenlerin maaş promosyonu için banka ile yapılan anlaşmada öğretmenlere 10.040 TL Maaş promosyonu ödenmesi noktasında anlaşmaya varıldı.

Mebpersonel.com sitemize şu ana kadar ulaşan ve haberlere konu olun öğretmen maaş promosyonları arasında en yüksek ücret oldu.

milli-egitim-bakanligi-baskili-fermuarli-kisiye-ozel-erkek-kartlik-cuzdan-siyah-milli-egitim-bakanligi-cuzdanlari-ani-yuzuk-ani-yuzuk-359790-39-o.jpg

Bu rekor maaş promosyonunun üstene başka bir ilimiz ve ya ilçemizden yeni bir rekor ücret gelecek mi? Maaş promosyonlarına dair ne güncel haberleri mebpersonel.com sitemizden takip edebilirsiniz.

MEB Personel Telegram kanalına katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.