Prof. Dr. Naci Görür Yeni Müfredat Hakkında Görüş Bildirdi

Prof. Dr. Naci Görür Yeni Müfredat Hakkında Görüş Bildirdi

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür Yeni Müfredat Hakkında Görüş Bildirdi

Milli Eğitim Bakanlığı Yeni Müfredat taslağını yayınladı. Bakan Tekin müfredatın bir hafta askıda kalacağını tüm görüş, öneri ve eleştirilere açık olduğunu açıklamıştı. Yeni Müfredat taslağına verilen geri bildirimler değerlendirdikten sonra Müfredat son halini alarak yayınlanacak. Yeni Müfredat hakkında Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür X sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu;

"Takip ettiğim kadarıyla bir yeni Milli Eğitim Müftedat Programı hazırlanıyor. Kimler hazırlıyor bilmiyorum. Elbette bize sormadılar. Şu anda askıdaymış. Evvelki gün ben de jeoloji ve coğrafya için bir öneride bulundum. Sağolsun Milli Eğitim Bakan yardımcısı aradı ve beni jeojoji ve coğrafya konusunda bilgilendirdi.

Ayrıca Bursa Uludağ Üniv Prof. Dr. Serhat Zaman da arayıp neler yaptıklarını anlattı. Müfredat konusunda son söyleyebileceğim şu: Müfredat evrensel anlayış ve ölçütlerle hazırlanmalıdır. Jeoloji ve Coğrafya temel fen dersleri olarak yerini almalı ve ortaokul ve liselerde zorunlu olarak okutulmaldır. Ülkemizin doğası gereği bu zorunludır. Sevgiyle"

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum