15 ilden gelen müdür ve müfettişler ile toplantı yapacağız

15 ilden gelen müdür ve müfettişler ile toplantı yapacağız

Bakan Avcı: "Van'da, 15 ilimizden gelen il, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve müfettişlerimizle toplantılar gerçekleştireceğiz"

 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Van'da, 15 ilin, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve müfettişlerle toplantı yapacaklarını söyledi.

Bakan Avcı, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti. Avcı, burada yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı olarak değişik illerde bölge toplantıları düzenledikleri anımsattı.

Daha önce Marmara Bölgesi'nde toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Bakan Avcı, şöyle dedi:

"İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimizi, müfettişlerimizi belli temalar etrafında, sorunlarımızı konuşmak için topluyoruz. Yarın Van'da da 15 ilimizden gelen il, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve müfettişlerimizle toplantılar gerçekleştireceğiz. Bakanlığımızın yaptığı, yapmayı düşündüğü düzenlemelerle ilgili yöneticilerimizi bilgilendiriyoruz. Bundan önceki düzenlemelerin geri dönüşlerini dinliyoruz."

Toplantının geniş katılımlı çalıştay halinde gerçekleştirileceğini ifade eden Avcı, Van'da 200 yöneticiden yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinleyeceklerini aktardı.

Bakan Avcı, kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin soru üzerine, "Her ilde valilerimiz oradaki koşulları değerlendirirler. Hava koşulları veya herhangi bir nedenle eğitime ara verilmesi gereken okullarımız olursa yerel makamlarımız ilan ederler. Van'da da şu anda okulların tatil edilmesini gerektirecek bir hava yok" diye konuştu.

Avcı, ziyaretin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasını gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.