31 Ekim Cumartesi kurslar yapılacak mı?

31 Ekim Cumartesi kurslar yapılacak mı?

31 Ekim Cumartesi günü kurslar yapılacak mı? 31 Ekim cumartesi günü kursların ücreti ödenecek mi?

 31 Ekim Cumartesi günü kurslar yapılacak mı? Öğretmenelrin sitemize gönderidği en çok sorulan sorular arasında 31 Ekim Cumartesi günü kurslar yapılacak mı? 31 Ekim cumartesi günü kursların ücreti ödenecek mi? idari tatillerde kurs ücreti ödenir mi?  soruları yer alıyor. 

Ajans kamu olarak kamu çalışanlarının en fazla merak ettiğe bu soruya cevabı verelim.

MEB Valiliklere gönderidği idari izin ile ilgili resmi yazıda 30 Haziran Cuma( bugün) ve sçimden sonraki 2 kası mpazartesi günü okulalrın tatil edildiğini ve personelin idari izinli sayılacğaını açıklamıştır. 

Buna göre 31 Ekim cumartesi günü için herhangi bir idari tatil ve ya izin sözkonusu olmayıp bu tarihte kurslar devam edecektir. Kurslara gelen örüetmenelr ücretlerini alacaklardır.Seçim görevi nedeniyle sandık kurmak için sandık alanalrına gidecek örüetmnler ise kurslara gidememeleri halinde kurs ücretlerin alamayacaklardır.

Cumhuriyet Bayramı tatilinin 28 Ekim 2015 Çarşamba günü saat:13:00 te başlayacak olması nedeniyle; kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 30 Ekim Cuma günü bir gün süreyle idari izinli sayılmaları Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 22/10/2015 tarihli ve 69471265-010-06/12189 sayılı Genelgesi gereği uygun görülmüştür.Bilgilerinizi ve konunun tüm personele duyurulmasını rica ederim.

İdari İzin İle İlgili MEB'in Resmi Yazısı İçin TIKLAYINIZ

Buna göre 31 ekim  Cumartesi Resmi tatil olmadığı için. Hafta sonu kurslar devam edecek.

ajanskamu

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.