Ankara İl MEM'den Sınav Görevi Tercihi İşlemleri Duyurusu

Ankara İl MEM'den Sınav Görevi Tercihi İşlemleri Duyurusu

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü yayınladı duyuruda Polatlı ilçesi için Sınav Görevi Tercihi duyurusu yaptı

 Yapılan duyuruya göre Polatlı ilçesinde yapılacak merkezi sınavlarda görev almak isteyen öğretmenlerimizin Bilişim Sistemleri - Sınav İşlemleri modülünden görev talebi yapmaları gerekmekte olduğu duyuruldu. İşte o duyuru ;

Bilişim Sistemleri Sınav İşlemleri Modülüne dahil edilen POLATLI ilçemizde görevli öğretmenleriminizin dikkatine:

Bakanlığımız tarafından Polatlı ilçemizde yapılacak merkezi sınavlarda görev almak isteyen öğretmenlerimizin Bilişim Sistemleri - Sınav İşlemleri modülünden görev talebi yapmaları gerekmektedir.


ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİŞİM SİSTEMLERİ  - SINAV İŞLEMLERİ MODÜLÜ SINAV GÖREVİ TERCİHLERİ YAPILACAK İŞLEMLER


A) OKUL/KURUM YÖNETİCİSİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER

Müdürlüğümüz Bilişim Sistemlerine (http://ankara.meb.gov.tr/net/Bilişim-Sistemleri) kurum şifreleri ile giriş yaparak Norm-Şifre Modülünden kurumlarındaki tüm idareci ve öğretmenlere “Personel Şifresi Belirle” ekranından Bilişim Sistemleri şifresi vereceklerdir. Listede olmayan personel için "Eksik Personel Bildir" sayfasından işlem yapılacak daha sonra şifre tanımlanacaktır. Eklenemeyen personel için İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü Bilişim Sistemleri sorumlusu ile iletişime geçilecektir.


B) ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAK SINAV GÖREVİ TALEP İŞLEMLERİ

Bilişim Sistemleri şifresini okul idaresinden teslim alan öğretmenlerimiz; Bilişim Sistemleri (http://ankara.meb.gov.tr/net/Bilişim-Sistemleri) sayfamızdan giriş yapacaklardır. Sınav İşlemleri Modülü "Kişisel Bilgilerim" sayfasında kişisel bilgilerini tamamladıktan sonra “Sınav Görevi Tercihlerim” ekranından; görev almak istedikleri sınavları, "Görev Tipi Tercihlerim" sayfasından yapmak istedikleri görev ile ilgili tercih seçerek kaydedeceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.