Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol BOZKURT´ un Göreve Başlama Mesajı

Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol BOZKURT´ un Göreve Başlama Mesajı

Ankara Milli Eğitim Müdürü Erol BOZKURT´ un Göreve Başlama Mesajı .

 Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 14.03.2014 tarihinde başlamış bulunmaktayım.

 
İnsana ait her şeyin eğitimle başladığı ve eğitimle anlam kazandığı;  ülkenin geleceğine gönül veren, bu sevdayı hisseden ve yürekten paylaşan kişilerin başında eğitimcilerin olduğu düşüncesinin sorumluluğuyla; siz değerli meslektaşlarım, gelecek sizin ellerinizde şekillenecek, geleceği sizler kuracaksınız. Arzuladığımız gençliği maharetli ellerinizle yetiştirecek ve ülkeye armağan edeceksiniz. Bir gençlik ki;  çalışkan, ilkeli, onurlu, inanç ve kültürüne saygılı, hiçbir şeyden çekinmeden doğruyu yanlışı ayırabilen, kendisini ülkesine, milletine adayan bir gençlik. Bu yolda hep sizinle olacağım, sizlerin işlerini kolaylaştırıp, moral ve motivasyonunuzu sağlayacağım, her ne başaracaksam sizinle başaracağım.
 
Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken hep birlikte fedakâr ve özverili bir şekilde tüm eğitim çalışanlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve basın kuruluşlarının desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesiyle çalışmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.
 
Türkiye’nin başkenti ve aynı zamanda eğitiminde başkenti olma konusunda üstlendiği vizyon ve misyonuyla Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne layık olabilmek için, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle çalışacağımıza ve devraldığımız bu görevi ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır.
 
 Bu duygu ve düşüncelerle il ve ilçelerdeki tüm mesai arkadaşlarıma, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.