AÖL kayıt yenileme ne zaman? 3.dönem kayıt başvuruları

AÖL kayıt yenileme ne zaman? 3.dönem kayıt başvuruları

MEB'den AÖL öğrencilerinin beklediği açıklama geldi ve AÖL 3.dönem kayıt tarihleri belli oldu. Peki Açık öğretim lisesi 2017 kayıt yenilemesi ne zaman? İşte AÖL kayıt yenileme ile ilgili tüm merak edilenler...

2017 AÖL üçüncü dönem kayıt yenilemesi için geri sayım başladı. AÖL sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte Açık öğretim lisesi kayıt yenilmeleri büyük merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2017 AÖL kayıt yenilemesi ile ilgili tarih verdi. İşte AÖL kayıt yenileme tarihi ve tüm detayları...

KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

MEB'in açıklamasına göre AÖL'de eğitimine devam eden öğrenciler bağlı oldukları Halk Eğitimi Merkezlerinde 08-18 Mayıs 2017 tarih aralığında kayıt yenileme işlemlerini yapacaklar. Kayıt yenileyen öğrencilerin aynı tarih aralığında ders seçimlerini de yapmaları gerekiyor. Zorunlu derslerin seçimi sonrası seçmeli dersler arasından seçim yapılabilir. MEB, AÖL öğrencilerini 35 kredilik ders seçme haklarını doldurup doldurmadıklarını kontrol etmeleri konusunda uyarıyor.

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI TEMMUZ'DA

AÖL 3. dönem için kayıt yenileyen öğrenciler AÖL sınavlarına 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde girecekler. Öğrenciler sınav merkezlerini AÖL sistemindeki bilgi düzenleme menüsü altında yer alan sınav irtibat merkezi ekranında ayarlayabilirler.

HABER 7

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.