Artvin Mem,"Bir Skandal Puanlama da Artvin’den" haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Artvin Mem,"Bir Skandal Puanlama da Artvin’den" haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Artvin Mem,"Bir Skandal Puanlama da Artvin’den" başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.

 Basında  "Bir Skandal Puanlama da Artvin’den" başlıklı haberle ilgili olarak; Artvin Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne 10.07.2014 tarihli ve 2916565 sayılı Valilik Makamı oluruyla geçici olarak görevlendirilen Oğushan PEHLİVAN, Belediyedeki görevine 14/07/2014 tarihinde başlamış olup,  halen kurumumuzda Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)nde kadrolu okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Dolayısıyla Eğitim Kurumu Yöneticiliklerinin Değerlendirme Sürecinde okul/kurum müdürü olan Oğushan PEHLİVAN’ın yönetici değerlendirmesi yapılmıştır.

 

 Ayrıca yönetici görevlendirmeyle ilgili iş ve işlemler Bakanlığımız tarafından 21.08.2014 tarihinde Yönetici Değerlendirme Süreci konu başlığıyla yayınlanan yazının ekinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin 2014 Yılı Ek Görevlendirme Takvimi doğrultusunda devam etmekte olup, müdürlük görev süresinin aynı eğitim kurumuna uzatılması başvuruları 26-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında alınacaktır.

 

Dolayısıyla basında yer alan bu haber gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

 

 

                                                                                                                24/08/2014

                                                                                                   Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.