Avcı: Kötü niyetli örgütlere geçiş vermeyeceğiz

Avcı: Kötü niyetli örgütlere geçiş vermeyeceğiz

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı soruları yanıtlıyor.

 Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde Çelebi Eser Ortaokulu bahçesinde karne almak için bekleyen öğrencilerin bulunduğu alana, PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcı atılması kınayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Diyarbakırlı yurttaşlara geçmiş olsun dileyerek ve bu olayı nefretle kınadığını belirterek açıklamalarına devam etti; 


Okullara yapılan saldırıların peşindeyiz. ÖSYM yönetim kurulu toplanıyor.

 Sokağa çıkma yasağı olan yerleşim yerlerindeki öğrencilerin kamu görevlilerinin mağdur edilmeyeceği şekilde bir düzenleme yapılacak. Tahmin ediyorum ki bu akşama doğru açıklanır. Velilere söylemek istediğimiz, bu karneler her şeyin sonu değil. Velilerimizin beklemediği notlar karnelerde olabilir. Bu notlardan dolayı kimse karamsarlığa kapılmasın. Velilerinde öğrencileri üzmemelerini tam tersi teşvikle ikinci yarıya hazırlamalarını bekliyoruz. Bütün velilerimizin geçmiş karneleri bizim arşivimizde var. Çocuklara çok yüklenen veliler olursa onlarında karnelerini açıklarız. İşin şakası bir yana eskisi gibi karne dramların yaşanmaması gerektiğini biliyoruz.

İkinci yarı yılı bütün Türkiye'deki okullarımızda her şeye rağmen okulla öğretmenle çocuklarımızın arasına giren kötü niyetli örgütlere rağmen ikinci yarıya başarıyla başlayacağız.  


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.