Bakan Avcı Eskişehir'den Aday oldu

Bakan Avcı Eskişehir'den Aday oldu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Eskişehir''den milletvekili adayı oldu. Nabi Avcı, Eskişehir'den 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi.

 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olacak olan isimlerden biri de Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri için Eskişehir'den aday oldu.

2011 yılında Başbakanlık Başdanışmanı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürütürken; bu görevinden istifa ederek, Ak Parti milletvekili aday adayı oldu. Ardından Eskişehir'den milletvekili adayı olarak gösterildi ve yapılan seçimler sonucunda 2011 yılında Ak Parti Eskişehir milletvekili olarak göreve başladı.

Yaklaşık olarak 2 yıl milletvekili olarak görev yaptıktan sonra 4 Ocak 2013 tarihinde yapılan kabine değişikliği sonucu Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirildi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde yine Eskişehir'den milletvekili adayı oldu. Ak Parti Eskişehir milletvekili listesinin 1. sırasında yer alan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ikinci milletvekillik dönemine de Eskişehir milletvekili olarak devam edecek.

Mebpersonel.com olarak Sayın Bakanımıza seçimlerde ve yürüteceği görevlerinde başarılar diliyoruz.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.