Bakan kendi karikatürünü çizdi

Bakan kendi karikatürünü çizdi

Öğrencilerin heyecanına ortak oldu

 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okulla ilk kez tanışan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Ataşehir'de miniklerle bir araya gelen Bakan Avcı, hediyeler dağıttı.

Bakan Nabi Avcı, 2013-2014 eğitim- öğretim yılı 1.sınıf uyum programının açılış törenine katıldı. Ataşehir'deki Halil Atamavcı İlkokulu'nda düzenlenen törene Bakan Avcı'nın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve öğrenci velileri katıldı.

Bakan kendi karikatürünü çizdi

Tören öncesi kısa bir açıklama yapan Bakan Nabi Avcı, uyum çalışmaları için bu yıl çok büyük gayret sarf edildiğini ve öğretmenlerin bu konudaki ön eğitimlerinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, "İnşallah çocuklarımız kısa süreli de olsa uyum sürecinde okullarını, öğretmenlerini tanıyacaklar. Okula olan ilk temaslarında olabildiğince olumlu izlenimler edinmelerini sağlamak için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Velilerimiz de bize ciddi manada destek oluyorlar. Sizlerin de katkılarıyla bu sene inşallah sağlıklı, huzurlu, mutlu bir eğitim yılı geçireceğiz" dedi.


Bakan kendi karikatürünü çizdi


Basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bırakan Avcı, daha sonra öğrencilerin gösterilerini izledi. Ardından okulu gezen Avcı, sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Avcı, öğrencilerle sohbet edip, hediyeler dağıttı. Bakan Nabi Avcı, bir sınıfı ziyaretinde ise tahtaya yazılar yazarak, kendi karikatürünü çizdi.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.