Bakan Mahmut Özer, Bakan Yardımcısını Çift Maaştan dolayı mı görevden aldı?

Bakan Mahmut Özer, Bakan Yardımcısını Çift Maaştan dolayı mı görevden aldı?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakan Yardımcısını Çift Maaştan dolayı mı görevden aldı?

Bakan Mahmut Özer'in göreve başlamasıyla birlikte MEB Bakan Yardımcısı görevine başlayan Ahmet Emre Bilgili geçtiğimiz gün resmi gazetede yayınlanan karar ile birlikte görevden alındı.

Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili konusunda MEB Personel sitemizde Ağustos ayında yazdığımız MEB Bakan Yardımcısı çift maaş mı alıyor? özel haberimizde özetle Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, bakan yardımcılığı görevi dışında Maarif Vakfı Mütevelli heyetinde görev aldığından ötürü iki maaş aldığını yazmıştık.

Bu gelişmelerden sonrasında Bakan Mamut Özer'in Bakan yardımcısında mütevelli heyetten ayrılması konusunda yardımcısına bir telkininin olduğu ve bu konuda Bakan yardımcısından bir adım gelmediği için Bakan Mahmut Özer'in , Bakan yardımcısı Ahmet Emre Bilgili'yi görevden aldığı konusu kulislerde konuşuluyor bu iddia hakkında taraflardan her hangi bir açıklama gelmesi durumundan sitemizde siz değerli okurlarımıza aktaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.